Кадър Дарик 37-годишен бургазлия е задържан за пожара в блок 1

...
Кадър Дарик 37-годишен бургазлия е задържан за пожара в блок 1
Коментари Харесай

Арестуваха Петър Биберов Кюфтето заради атентата в блока на журналист в Бургас! Преди време набил журналиста

Кадър Дарик 

37-годишен бургазлия е арестуван за пожара в блок 1 в бургаския ж.к. „ Зорница “ тази нощ. В развой на изясняване от чиновници на Пето Районно ръководство – Бургас е съпричастността на мъжа към палежа. Задържаният е известният в Бургас Петър Биберов. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

 

 Както по-рано тази заран БургасИНФО заяви, пламъците избухнаха към 3,30 часа през нощта пред входната врата на фоторепортера от вестник „ Черноморски фар “ Борислав Пенков, който живее на първия етаж. Пожарът е провокиран посредством подпалване на част от автомобилна гума, сложена пред жилището.

 

 Огънят е сподавен от един противопожарен автомобил и четирима огнеборци. Изгоряло е близко разположеното ел. табло с 15 електромера, както и ел. инсталацията на входа. Обгоряла е асансьорна врата на етажа.

 

 На мястото на случая чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас направили подробен оглед, като иззели част от изгоряла автомобилна гума. Установени са очевидци на пожара, част от които към този момент са разпитани.

На 27 ноември предходната година би и рита фотографа Борислав Пенков по време на осъществяване на служебните му отговорности по снимане на постройка, потърпевша от пожар.

Магистратите решиха, че това е лека телесна щета. Биберов би трябвало да се подписва два пъти седмично. Съдът му налофи и 6 месеца изправителен труд с 20 % удръжки от възнаграждението му, като това време няма да му се зачита за трудов стаж.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР